COM ELS DE LA IAIA NINGUNS

Els canelons de la iaia son el millor del món. Sempre els fa per les festes de Nadal amb la meva mare.

Ella els fa així:

Ingredients: 

  • 16 plaques de canelons
  • 2 grans d'all
  • 1 ceba
  • 500 gr de carn picada (vedella i porc)
  • 1 pot de tomàquet fregit
  • 1 latitud petita de paté
  • 500 ml de beixamel
  • formatge ratllat
  • Oli d'oliva verge extra
  • sal
  • Pebre negre mòlt


Procediment: 
  • Comencem preparant una font gran on posarem les làmines de canelons amb aigua calenta i unes gotetes d'oli, mourem de tant en tant perquè no s'enganxin.
  • Mentrestant en una paella farem tres o quatre cullerades soperes d'oli, esperem que s'escalfi i afegim la carn picada.
  • Un cop feta la carn afegim la salsa de tomàquet barregem tot i retirem del foc.
  • Es moment de preparar la bechamel.

  • Ara traiem les nostres làmines de pasta de l'aigua a un drap de cuina.
  • En les fonts on anem a enfornar, cobrim la base amb beixamel i amb una cullereta anem omplint els nostres canelons per enrotllar.
  • Finalment cobrim els canelons de carn amb la resta de beixamel i decorem amb formatge ratllat per fondre.

Comentarios

Entradas populares de este blog